MAYER Kappa 80 automatic

Primena
PaneliPuno drvoIvericaPlastika
01/09
Tehnički podaci
Motoro jačine
9 Kw
Porjekcija testere
77 mm
Verijabilna brzina uvlačenja
5-100 m/min
Povrat kolica testere
130 m/min
Griperi standardno
6 kom

MAYER  Kappa automatic: Snažne, precizne i efikasne u sečenju

Mayer mašine sa pritisnim gredama ubeđuju proverenim, dobro osmišljenim konceptom mašine i brojnim detaljnim rešenjima, koja ukratko postavljaju svaki zahtev. Svaki tip mašine predstavlja apsolutnu izvrsnost. Međutim, što su raznovrsniji zahtevi materijala za sečenje, to su mali detalji ti koji određuju uspeh celog procesa.

Sa svojim čvrstim testerama za teške uslove rada, Mayer se fokusira na izdržljiv kvalitet i prvoklasnu mašinsku konstrukciju. To je takođe pun koncept koji uverava: Izdržljiva konstrukcija sa čeličnom potisnom gredom i potiskivačom materijala, jednostavno rukovanje čak i kada se radi samostalno i maksimalna pouzdanost procesa sa modularno strukturiranim programom za optimizaciju sečenja, kao i novi softverski paket, sve garantuje maksimum performanse i preciznost u racionalnom rezanju panela.

Modularno strukturirani softver za optimizaciju sečenja sa barkodom označavanjem predstavlja najveću pouzdanost procesa. Nosač testere sa glavnim i reznim sečivom se vodi duž kaljenog i brušenog sistema vođica okrugle šipke. Visoko precizan sistem pogona zupčanika  dovodi do izuzetno glatkog kretanja nosača testere sa brzinama rezanja od 5 do 100 m/min. Vrhunske ivice sečenja se postižu automatskim podešavanjem visine sečenja za optimalni ugao ulaska lista testere i nesmetan rad nosača testere. Dvostruki sistem merenja garantuje maksimalnu ponovljivost. Pritisna šipka se otvara u zavisnosti od visine materijala, što smanjuje vreme kretanja materijala na minimum. Paket „Green Line” sa kontrolisanim kapijama za izvlačenje i direktnom kontrolom motora može smanjiti potrošnju energije do 30%.

Tipovi
Imate bilo kakvih pitanja?
Sa zadovoljstvom vas savetujemo onlajn, telefonom ili na licu mesta.